mian_banner

Produk

--- Kantong Daur Ulang
--- Kantong Kompos

Kompos / Biodegradable Portabel Netes Kopi / Teh Filter Bags

1. Tas Filter Kopi Tetes Ramah Lingkungan;

2. Gunakake bahan baku food grade;

3. Tas bisa diselehake ing tengah cangkir.Cukup nyebarake wadhah kasebut lan lebokake ing cangkir kanggo persiyapan sing stabil banget.

4. Filter dhuwur-fungsi digawe saka kain nonwoven serat ultra-apik.Iki dikembangake utamane kanggo nyeduh kopi, amarga tas iki ngekstrak rasa sing sejatine.

5. Tas cocok kanggo disegel karo waras lan sealer ultrasonik.

6. Tas Filter dicithak nganggo tembung "OPEN" kanggo ngelingake pelanggan supaya bisa digunakake sawise nyuwek

7. Daftar kemasan: 50pcs saben tas;50 pcs tas saben karton.Total 5000pcs ing siji karton.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Solusi pembuatan kopi inovatif iki dirancang khusus kanggo ngekstrak rasa asli campuran kopi favorit sampeyan.Tas saringan iki digawe kanthi apik lan gampang banget digawe nganggo sealer panas.Kanggo mesthekake penak, saben tas dicithak kanthi pangeling "mbukak ing kene" sing cetha kanggo njaluk pelanggan mbukak tas lan nikmati kopi sing anyar.

Fitur Produk

Sistem kemasan canggih kita nggunakake teknologi paling anyar kanggo menehi perlindungan sing paling optimal marang kelembapan, supaya isi paket sampeyan tetep garing.Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake katup udara WIPF kelas premium, sing diimpor khusus kanggo ngisolasi gas buang kanthi efektif lan njaga integritas kargo.Kemasan kita ora mung prioritas fungsi, nanging uga tundhuk karo peraturan kemasan internasional, kanthi penekanan khusus babagan kelestarian lingkungan.Kita ngerti pentinge praktik kemasan sing ramah lingkungan ing jagad saiki lan njupuk langkah-langkah ekstensif kanggo mesthekake produk kita cocog karo standar paling dhuwur ing lapangan iki.Kajaba iku, kemasan sing digawe kanthi ati-ati nduwe tujuan ganda - ora mung kanggo njaga konten sampeyan, nanging uga nambah visibilitas produk sampeyan ing rak-rak toko, supaya bisa dideleng saka kompetisi.Kanthi ati-ati kanthi rinci, kita nggawe kemasan sing langsung narik perhatian konsumen lan kanthi efektif nuduhake produk sing ana ing njero.

Parameter produk

Jeneng merek YPAK
Bahan PP * PE, Bahan Laminasi
ukuran: 90 * 74 mm
Panggonan Asal Guangdong, China
Panggunaan industri Kopi bubuk
jeneng produk Tas Filter Kopi Netes
Sealing & Handle Tanpa Zipper
MOQ 5000
Printing digital printing/gravure printing
tembung kunci: Kantong kopi sing ramah lingkungan
Fitur: Kelembapan Bukti
adat: Nampa Logo Customized
wektu sampel: 2-3 dina
wektu pangiriman: 7-15 Dina

Profil Perusahaan

perusahaan (2)

Kanthi panjaluk kopi sing saya mundhak, prioritas kemasan kopi sing paling dhuwur iku penting.Kanggo berkembang ing pasar kopi sing kompetitif saiki, pendekatan inovatif penting.Pabrik tas kemasan sing canggih dumunung ing Foshan, Guangdong, khusus ing produksi macem-macem tas kemasan panganan.Kita nawakake solusi lengkap kanggo tas kopi lan aksesoris panggang kopi.Nggunakake teknologi canggih, kita njamin perlindungan maksimal kanggo produk kopi, njamin kesegaran lan segel sing aman.Iki digayuh kanthi nggunakake katup udara WIPF sing berkualitas kanthi efektif ngisolasi hawa lan njaga integritas barang sing dikemas.Kepatuhan karo peraturan kemasan internasional minangka prioritas utama.Kita ngerti pentinge praktik kemasan sing lestari, mula produk kita digawe kanthi bahan sing ramah lingkungan.Kemasan kita mesthi cocog karo standar kelestarian sing paling dhuwur, nggambarake komitmen sing kuat kanggo nglindhungi lingkungan.

Fungsionalitas ora mung fokus;kemasan kita uga bisa nambah daya tarik visual produk.Digawe kanthi ati-ati lan direkayasa kanthi tepat, tas kita gampang narik kawigaten para konsumen lan nyedhiyakake tampilan rak sing apik kanggo produk kopi.Minangka ahli industri, kita ngerti owah-owahan kabutuhan lan tantangan pasar kopi.Kanthi teknologi canggih, dedikasi sing ora owah kanggo kelestarian, lan desain sing menarik, kita nawakake solusi lengkap kanggo kabeh syarat kemasan kopi sampeyan.

Produk utama kita yaiku kantong ngadeg, kantong ngisor sing rata, kantong gusset sisih, kantong spout kanggo kemasan cair, gulungan film kemasan panganan lan kantong mylar kantong datar.

produk_showq
perusahaan (4)

Kanggo nglindhungi lingkungan kita, kita wis riset lan ngembangake tas kemasan sing lestari, kayata kantong sing bisa didaur ulang lan kompos.Kantong sing bisa didaur ulang digawe saka bahan PE 100% kanthi penghalang oksigen sing dhuwur.Kantong kompos digawe saka 100% PLA pati jagung.Kantong kasebut cocog karo kabijakan larangan plastik sing ditindakake ing pirang-pirang negara.

Ora ana jumlah minimal, ora ana piring warna sing dibutuhake karo layanan percetakan mesin digital Indigo.

perusahaan (5)
perusahaan (6)

Kita duwe tim R&D sing berpengalaman, terus-terusan ngluncurake produk inovatif sing berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

Ing perusahaan kita, kita bangga banget karo kemitraan sing kuat karo merek terkenal.Kolaborasi kasebut minangka bukti kapercayan lan kapercayan mitra kita marang layanan sing apik banget.Liwat aliansi kasebut, reputasi lan kredibilitas kita ing industri wis tekan dhuwur sing ora ana tandhingane.Kita diakoni kanthi wiyar amarga komitmen sing ora tegang kanggo kualitas sing paling dhuwur, linuwih lan layanan sing luar biasa.Kita kanthi setya nyedhiyakake pelanggan sing dihargai kanthi solusi kemasan paling apik ing pasar.Keunggulan produk tetep ing ngarep kabeh sing ditindakake, njamin para pelanggan nampa kualitas luar biasa.Kajaba iku, kita ngerti manawa pangiriman pas wektune penting kanggo nyukupi kabutuhan khusus pelanggan lan ngluwihi pangarepan.Kita ora mung nyukupi syarat, nanging uga ngluwihi, terus-terusan ngganda usaha.

produk_show2

Kanthi mengkono, kita mbangun lan njaga hubungan sing kuwat lan bisa dipercaya karo klien sing dihormati.Pungkasane, tujuan paling dhuwur yaiku njamin kepuasan lengkap saben klien.Kita ngerti manawa entuk kapercayan lan kasetyan mbutuhake asil sing luar biasa lan terus-terusan ngluwihi pangarepan.Mula, kita prioritasake kabutuhan lan pilihane sajrone operasi kita, ngupayakake nyedhiyakake layanan sing ora ana tandhingane saben langkah.

Layanan Desain

Nggawe solusi kemasan sing apik lan fungsional mbutuhake dhasar sing padhet, lan gambar desain minangka titik wiwitan sing penting.Kita ngerti manawa akeh pelanggan ngadhepi tantangan amarga ora duwe desainer khusus utawa gambar desain kanggo nyukupi syarat kemasan.Pramila kita wis nglumpukake tim profesional sing duwe bakat khusus kanggo desain.Kanthi limang taun pengalaman profesional ing desain kemasan panganan, tim kita dilengkapi kanggo mbantu sampeyan ngatasi alangan iki.Kanthi makarya kanthi rapet karo desainer sing trampil, sampeyan bisa nampa dhukungan kelas siji kanggo ngembangake desain kemasan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Tim kita duwe pangerten sing jero babagan kerumitan desain kemasan lan mahir nggabungake tren industri lan praktik paling apik.Keahlian iki njamin kemasan sampeyan metu saka kompetisi.Nggarap profesional desain sing berpengalaman ora mung njamin daya tarik konsumen, nanging uga fungsionalitas lan tliti teknis solusi kemasan sampeyan.Kita setya menehi solusi desain sing luar biasa sing nambah citra merek lan mbantu sampeyan entuk target bisnis.Aja nahan sampeyan kanthi ora duwe desainer khusus utawa gambar desain.Ayo tim ahli kita nuntun sampeyan ing proses desain, nyedhiyakake wawasan lan keahlian sing penting saben langkah.Bebarengan kita bisa nggawe kemasan sing nggambarake gambar merek sampeyan lan nambah posisi produk sampeyan ing pasar.

Crita Sukses

Ing perusahaan kita, kita setya nyedhiyakake solusi kemasan total kanggo para pelanggan sing dihormati.Kanthi keahlian industri sing ekstensif, kita wis sukses nulungi klien internasional kanggo nyiyapake toko kopi lan pameran sing misuwur ing Amerika, Eropa, Timur Tengah lan Asia.Kita yakin manawa kemasan kanthi kualitas dhuwur nyumbang kanggo pengalaman kopi sakabèhé.Fokus utama yaiku nyukupi kabeh kabutuhan kemasan sampeyan.Kita ngerti pentinge kemasan visual lan fungsional amarga ora mung mengaruhi presentasi produk nanging uga menehi kepuasan pelanggan.Bersenjata karo pangerten iki, tim profesional kita dilengkapi kanthi apik kanggo nyedhiyakake solusi kemasan kelas pertama sing ngluwihi pangarepan sampeyan.Kita ngerteni pentinge kustomisasi kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Pakar kita bakal makarya kanthi rapet karo sampeyan kanggo ngerti pilihan lan gambar merek sampeyan, mesthekake yen desain kemasan cocog karo visi sampeyan.Kanthi nggabungake tren industri lan praktik paling apik, kita bisa nggawe kemasan sing apik banget sing bakal mbedakake sampeyan saka kompetisi.Kajaba iku, kita ngerteni fungsi peran kritis ing kemasan.Nggabungake kreatifitas lan tliti teknis, tim kita ngembangake solusi sing ora mung nyengsemaken visual, nanging uga njamin kepraktisan lan gampang digunakake.Kanthi nandur modal ing solusi kemasan, sampeyan bisa nambah citra merek lan entuk target bisnis kanthi luwih efektif.Apa sampeyan duwe desainer khusus utawa gambar desain, kita duwe keahlian kanggo mbantu sampeyan sajrone proses desain.Profesional kita bakal nuntun sampeyan saben langkah, menehi wawasan sing penting lan dhukungan sing luar biasa.Bebarengan, kita bisa nggawe kemasan sing nambah pengalaman kopi lan menehi kesan sing langgeng kanggo para pelanggan.Pilih kita minangka mitra kemasan lan ayo nulungi sampeyan menehi pengalaman sing luar biasa kanggo para pelanggan sing dihargai.

1 Informasi Kasus
2 Informasi Kasus
3 Informasi Kasus
4 Informasi Kasus
5 Informasi Kasus

Tampilan produk

Kita ngerti manawa para pelanggan duwe macem-macem pilihan kanggo bahan kemasan.Pramila kita nawakake macem-macem pilihan matte, kalebu tekstur bumi lan kasar, sing cocog karo rasa lan gaya sing beda.Nanging, komitmen kita kanggo kelestarian ngluwihi pilihan materi.Kita prioritasake solusi kemasan sing lestari, nggunakake bahan sing ramah lingkungan sing bisa didaur ulang lan kompos.Kita yakin banget karo tanggung jawab kita kanggo nglindhungi planet lan kerja keras kanggo mesthekake kemasan kita duwe pengaruh sing paling sithik ing lingkungan.Saliyane praktik sing lestari, kita nawakake pilihan proses sing unik kanggo nambah kreatifitas lan daya tarik desain kemasan sampeyan.Kanthi nggabungake unsur kayata printing UV 3D, embossing, hot stamping, film holografik lan macem-macem matt lan gloss finish, kita bisa nggawe desain sing apik banget.Salah sawijining pilihan sing nyenengake yaiku teknologi aluminium bening sing inovatif, sing ngidini kita ngasilake kemasan kanthi tampilan modern lan ramping, nalika njaga daya tahan lan umur dawa.Kita bangga banget bisa kerja bareng karo para klien kanggo ngembangake desain kemasan sing ora mung nampilake produk, nanging nggambarake identitas merek sing unik.Tujuan utama kita yaiku nyedhiyakake solusi kemasan sing apik banget, ramah lingkungan lan tahan lama sing ora mung nyukupi nanging ngluwihi pangarepan.

1 tas kopi sekali pakai cangkir tetes gantung kuping netes kopi tas filter kanggo bubuk kopi (1)
kraft kompos tas kopi ngisor datar kanthi katup lan zipper kanggo kemasan biji kopi (5)
2Bahan Jepang 7490mm Kantong Kertas Filter Kopi Tetes Gantung Sekali Pakai (3)
produk_show223
Detail Produk (5)

Skenario sing beda-beda

1 Skenario sing beda-beda

Digital Printing:
Wektu pangiriman: 7 dina;
MOQ: 500 pcs
Plat warna gratis, apik kanggo sampling,
produksi kumpulan cilik kanggo akeh SKU;
Printing ramah lingkungan

Pencetakan Roto-Gravure:
Rampung warna sing apik karo Pantone;
Nganti 10 printing werna;
Biaya efektif kanggo produksi massal

2 Skenario sing beda-beda

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: