babagan_banner
Konco Saben Kantong Kopi
Kopi YPAK Kab.

SOLUTIONS paling apik

Solusi Kemasan One-Stop

  • Tipe tas opsional

    Tipe tas opsional

    Kita duwe macem-macem wujud tas sing bisa sampeyan pilih: Tas ngisor Flat, Kantong Ngadeg, Kantong gusseted sisih, Kantong Flat, Kantong wangun khusus.

  • Mesin canggih

    Mesin canggih

    Mesin cetak Roto-gravure* 3
    Mesin cetak digital* 1
    Mesin laminasi * 5
    Mesin slit* 4
    Mesin nggawe tas * 19

  • Kita menehi SOLUSI ONE-STOP

    Kita menehi SOLUSI ONE-STOP

    Kita siyap makarya karo sampeyan kanggo mujudake proyek desain grafis sing menarik lan nggawe produk kasebut dadi produk berkualitas tinggi.

  • Jumlah Pelanggan

    Jumlah Pelanggan

  • Tim Teknik

    Tim Teknik

  • Tim Sales

    Tim Sales

  • Jumlah Mesin

    Jumlah Mesin

Skenario Aplikasi

Aplikasi Industri

layanan_bg1
layanan_bg2

Tim kita

Ketemu Tim Inti Kita
Saka Profesional

  • YPAK VISI: Kita usaha kanggo dadi salah siji saka ndhuwur supplier saka kopi lan teh packaging tas industry.By strictly nyedhiyani kualitas produk dhuwur lan layanan, kita mbangun kemitraan strategis long-term karo kita pelanggan.

  • Kita ngarahake nggawe komunitas kerja sing harmonis, bathi, karir lan nasibe kanggo staf kita.Pungkasan, kita njupuk tanggung jawab sosial kanthi ndhukung siswa miskin kanggo ngrampungake pasinaon lan supaya kawruh ngganti urip.

team_icon01
team_icon01
  • tim (1)
  • tim (2)

Produk kualitas paling dhuwur

Cara Ngatur Kanthongku

Branding kantong sampeyan, saka ide sampeyan dadi produk fisik, kita ana ing sisih sampeyan mbantu lan ndhukung!

index_control_btn1
index_control_btn2
  • pda_cert
  • global recyded
  • fsc_cert
  • ce_cert