about_banner
Зад секоја кесичка за кафе
Кесичка за кафе YPAK.

НАЈДОБРИТЕ РЕШЕНИЈА

Едношалтерски решенија за пакување

 • Број на клиенти

  Број на клиенти

 • Инженерски тим

  Инженерски тим

 • Тим за продажба

  Тим за продажба

 • Број на машини

  Број на машини

Сценарио за апликација

Апликации во индустријата

услуга_бг1
услуга_бг2

Нашиот тим

Запознајте го нашиот основен тим
На професионалци

 • YPAK VISION: Се стремиме да станеме еден од врвните добавувачи на индустријата за пакување кеси за кафе и чај. Со строго обезбедување на висок квалитет и услуга на производите, градиме долгорочно стратешко партнерство со нашите клиенти.

 • Наша цел е да воспоставиме хармонична заедница на работа, профит, кариера и судбина на нашиот персонал.Конечно, ги преземаме општествените одговорности со тоа што ги поддржуваме сиромашните студенти да ги завршат студиите и да дозволиме знаењето да ги промени нивните животи.

тим_икона01
тим_икона01
 • тим (1)
 • тим (2)

Најквалитетен производ

Како да ја прилагодите мојата торбичка

Брендирање на вашите торбички, од вашата идеја до физички производ, ние сме на ваша страна и помагаме и поддржуваме!

index_control_btn1
index_control_btn2
 • pda_cert
 • глобално рецидирано
 • fsc_cert
 • ce_cert