ngeunaan_banner
Tukangeun Unggal Kantong Kopi
YPAK Kantong Kopi.

Solusi pangalusna

Solusi Bungkusan Hiji-eureun

  • Jenis kantong pilihan

    Jenis kantong pilihan

    Kami ngagaduhan seueur bentuk kantong pikeun anjeun pilih: Kantong handap datar, Kantong nangtung, Kantong gusseted samping, Kantong datar, Kantong bentukna khusus.

  • Mesin canggih

    Mesin canggih

    Mesin percetakan Roto-gravure* 3
    Mesin percetakan digital* 1
    Mesin laminasi* 5
    Mesin slit* 4
    Mesin ngabentuk kantong* 19

  • Kami masihan anjeun SOLUSI ONE-STOP

    Kami masihan anjeun SOLUSI ONE-STOP

    Kami siap damel sareng anjeun pikeun ngawujudkeun proyék desain grafis anu pikaresepeun sareng ngajantenkeun kana produk kualitas luhur acutal.

  • Jumlah Palanggan

    Jumlah Palanggan

  • Tim Téknik

    Tim Téknik

  • Tim Penjualan

    Tim Penjualan

  • Jumlah Mesin

    Jumlah Mesin

Skenario Aplikasi

Aplikasi Industri

service_bg1
service_bg2

Tim urang

Minuhan Tim Inti Kami
Tina Profesional

  • YPAK VISI: Urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers luhur kopi jeung teh bungkusan kantong industry.By mastikeun nyadiakeun kualitas produk luhur jeung jasa, urang ngawangun partnership strategis jangka panjang jeung konsumén urang.

  • Kami tujuanana pikeun ngadegkeun komunitas harmoni padamelan, kauntungan, karir sareng takdir pikeun staf kami.Tungtungna, urang nyandak tanggung jawab sosial ku ngarojong murid miskin pikeun ngalengkepan studi maranéhanana sarta ngantep pangaweruh ngarobah kahirupan maranéhanana.

team_icon01
team_icon01
  • tim (1)
  • tim (2)

Produk kualitas pangluhurna

Kumaha Ngaropea kantong abdi

Branding kantong anjeun, tina ide anjeun ka produk fisik, kami di sisi anjeun ngabantosan sareng ngadukung!

index_control_btn1
index_control_btn2
  • pda_cert
  • global recyded
  • fsc_cert
  • ce_cert