about_banner
Pas çdo qese kafeje
Qese kafeje YPAK.

ZGJIDHJET MË MIRË

Zgjidhje paketimi me një ndalesë

 • Lloji opsional i çantës

  Lloji opsional i çantës

  Ne kemi shumë forma çanta që mund të zgjidhni: Çanta me fund të sheshtë, Qese në këmbë, Çanta me guaskë anësore, Qese e sheshtë, Qese me formë të veçantë.

 • Makina moderne

  Makina moderne

  Makinë printimi me roto-gravurë* 3
  Makina e printimit dixhital* 1
  Makinë laminimi* 5
  Makinë prerëse* 4
  Makinë për formimin e qeseve* 19

 • Ne ju japim ZGJIDHJE ME NJË STOP

  Ne ju japim ZGJIDHJE ME NJË STOP

  Ne jemi të gatshëm të punojmë me ju për të realizuar projekte tërheqëse të dizajnit grafik dhe për t'i shndërruar ato në produkte të cilësisë së lartë.

 • Numri i Konsumatorëve

  Numri i Konsumatorëve

 • Ekipi inxhinierik

  Ekipi inxhinierik

 • Ekipi i shitjeve

  Ekipi i shitjeve

 • Numri i Makinave

  Numri i Makinave

Skenari i Aplikimit

Aplikimet në industri

shërbim_bg1
shërbim_bg2

Ekipi ynë

Njihuni me ekipin tonë kryesor
E Profesionistëve

 • VIZIONI YPAK: Ne përpiqemi të bëhemi një nga furnizuesit kryesorë të industrisë së paketimit të qeseve të kafesë dhe çajit. Duke ofruar rreptësisht cilësi dhe shërbim të lartë të produktit, ne ndërtojmë një partneritet strategjik afatgjatë me klientët tanë.

 • Ne synojmë të krijojmë një komunitet harmonik të punës, fitimit, karrierës dhe fatit për stafin tonë.Më në fund, ne marrim përgjegjësitë sociale duke mbështetur studentët e varfër që të përfundojnë studimet e tyre dhe të lejojmë që dija t'u ndryshojë jetën.

ekipi_ikona01
ekipi_ikona01
 • ekipi (1)
 • ekipi (2)

Produkti më cilësor

Si ta personalizoni qesen time

Brandimi i qeseve tuaja, nga ideja juaj te një produkt fizik, ne jemi në anën tuaj duke ndihmuar dhe mbështetur!

index_control_btn1
index_control_btn2
 • pda_cert
 • globale të riciduara
 • fsc_cert
 • ce_cert